Post by stimmocacinriy on Feb 19, 2022 14:54:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angry Birds Journey ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angry Birds Journey IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daugiau aukso hack ▞▞▞
▞▞▞ Angry Birds Journey 2022 version ▞▞▞
Redaguota iki 3 žvaigždučių, nes jie pridūrė kasdienę pagalbą, kai užstrigo lygiu. Žaidimas nurodo bendradarbiavimą, bet dar nėra būdo prisijungti prie kitų. Gerai, kad pradėti, tai įprastas Angry Birds tipo žaidimas. Jokių tikrų žaidimo vingių. Tačiau kai pasieksite beveik 200 lygį, beveik neįmanoma įveikti daugumos lygių be privilegijų arba nepailginus paukščių monetomis. Jums belieka mokėti, o tai labai skiriasi nuo daugelio „Angry Birds“ žaidimų.
Hero Defense King : TD სტრატეგია hbl
Gd žaidimas įdomus ir sudėtingas lygis, bet monetų kaina bandyti dar kartą 950 monetų bandyti dar kartą
LMAO jie padarė paukščius nuobodžius, tada vis tiek pridėjo "energijos" sistemą, kūrėjai sugadino žaidimą nuo Angry Birds 2
Labai geras žaidimas, sudarytas iš galvosūkių, strategijų, kurias turite naudoti, ir tyrinėjimo
Angry Birds Journey Dėlionė hwry
smagus žaidimas, geras laiko praleidimas...
vis dėlto nieko panašaus į piktus paukščių draugus
Akimirksniu nostalgija, 5 žvaigždutės jokių klausimų, paaiškinimų nereikia, ačiū už dar vieną šedevrą Rovio, artimiausiu metu laukiu daugiau puikių žaidimų.
Geriausios AB programos, nuleiskite rankas. BET, jūs turėtumėte leisti žaidėjams pasirinkti savo paukščius, o etapai (Crystal Clouds ar bet kas) neturėtų užtrukti taip ilgai. Be to, turite daugiau galimybių gauti monetų.
Tikrai nesąžininga sukurti žaidimą, kurio neįveiktumėte neišleisdami tam pinigų. Iššvaistau laiką ir pinigus iki pat 62 lygio ir visiškai JOKIU BŪDU laimėti. Jei galėčiau, skirčiau 0 žvaigždučių.
jo meh. Galima sakyti, kad jis skirtas jaunesniems žaidėjams ir yra nuobodus. kažkaip nėra prasmės jame ką nors daryti. apskritai pabandyk, jei nori, bet nieko gero nežiūri
Angry Birds Journey Puzzle tiqi
Mėgstu žaidimą, bet labai sunku užsidirbti monetų, kad gaučiau priedų, o aš galiu nusipirkti monetų už tikrus pinigus, ačiū už kurį laiką linksmybę
linksmas žaidimas. Lygiai progresuoja gerai. Geras būdas sudeginti laiką!
Anksti pradeda nikeliuoti ir mažinti. Aš baigiau tam pinigus švaistyti. Pašalinkite ir pradėkite iš naujo arba suraskite ką nors geresnio
Grafika yra menka, palyginti su bet kokiais ANGRY BIRDS ankstesniais žaidimais! Kas nutiko AB 1,2,3... plius AB SEZONAI ir DAUG KITŲ? Pastaruosius 8 metus ir toliau žaidžiu AB FRIENDS! Melsdamiesi nepanaikinsite viso žaidimo nuostabumo! (Pirštai sukryžiuoti 🤞)!!! KLAUSIU TAI... KODĖL TAISYTI KAŽKĄ, KAS NESUDARYTA??
Ugnies musės yra kvailiausi dalykai, kurie kada nors buvo įtraukti į žaidimą „Angry birds“. Jiems užtrunka 10 minučių, kad surastų vienas kitą, kai vienintelis dalykas, kurio negali išnešti paukštis, yra jų kelyje. Man nepatinka eikvoti savo galias vien tam, kad baigčiau lygį, kad aplenkčiau kvailas ugnies muses. Pataisykite tai
Šis žaidimas yra daug linksmesnis. Visada mėgau žaidimus, bet šis iki šiol yra be galo nuostabus ir labai sudėtingas. Vertinu viską, ką jie padarė, kad sugrąžintų senas linksmybes ir galvosūkius, bet kad tai būtų tokia priklausomybė. Ankstesnes versijas, ypač paskutinę, galėčiau lengvai atsisakyti, bet šios negaliu nustoti žaisti. Tikiuosi, kad jums visiems patiks taip pat, kaip ir man! Ačiū kūrėjams!!
Puikus žaidimas, bet kaip sakė kitas apžvalgininkas, paukščiai nuolat įstringa, todėl nebegalima žaisti.
Visiškai nuobodus Šis žaidimas yra tiesiog nukreipiamas į paukštį ir tada stebimas žaidimas už jus. Per pirmuosius 40 lygių nieko panašaus į originalius žaidimus. Tai net neleidžia savarankiškai suaktyvinti paukščių galių. Atrodo, kad stebite, kaip kažkas kitas vaidina piktus paukščius, išskyrus tai, kad turite eikvoti energiją, kad judintumėte nykščius.
Kelis kartus baigiau lygį, bet pasirodo „žaisti 950“! Priešingu atveju tai įdomus žaidimas!
Angry Birds Journey Tankenötter ulni
Jei žaidimas leistų daugiau žaisti, tada „5 hearts“ suteiks daugiau laiko reklamai ir įneštų daugiau pinigų į jūsų pelną
Atpalaiduojantis ir linksmas. Paimkite bet kada ir žaiskite vieną ar du lygius!!@
Taigi myliu šį žaidimą, bet pastarąsias tris dienas jis įstrigo viename lygyje, jis nepasikeis, tai neleis man prisijungti prie papildomų dalykų, kuriuos jis turi, jis tiesiog leidžia man žaisti tame pačiame lygyje vėl ir vėl. Nenoriu ištrinti ir įdiegti iš naujo, jei prarasiu lygį
Meh....žaidžiau 14 lygių. Netgi ne mažiausias iššūkis. Pasiliksiu prie originalo, kuris niekada nebus viršytas tol, kol Rovio mums tai pateiks kaip atnaujintą interpretaciją.
Neblogai, šiek tiek ilgas
Tai yra mano atpalaiduojantis žaidimas, bet dabar dėl kokių nors priežasčių ir nepaisant to, kad visiškai uždariau žaidimą ir vėl jį atidariau, negaliu įkelti 45 lygio „Gaia“. Taigi aš negaliu žaisti. Tai bjauru.
Nepuiku. Paprasta, nuobodi grafika. Geriausias AB žaidimas buvo sezonai. Pašalinama iš karto.
Tikrai nuostabus žaidimas, iki šiol pasiekiau 50 lygį, galvojau, kad monetų nenaudos, bet ką tik paukščiams pirkti naudoju 950 monetų, nes tai buvo sunkus lygis ir man pritrūko paukščių. Puikus žaidimas, dabar yra 5 paukščiai. Tikiuosi, kad vėliau pridėsite daugiau ir turėsite daugiau iššūkių šiame žaidime. Apskritai žaidimą pradėti gerai, tai gana lengva, bet vėliau viskas klostosi gerai.
Tinka pradedantiesiems
Rovio ir AB..visą laiką daro tuos pačius dalykus. Jie padeda jums pamėgti žaidimą ir padaryti jį nepasiekiamoje vietoje.. nebent norite įsikišti į savo piniginę. teko parašyti tokią apžvalgą...Man 456 ir aš pasiruošęs tai nutraukti, kaip ir anksčiau!!
Žaidimas nuolat užšąla.
😑nuobodu...... Ne taip linksmi kaip ankstesni žaidimai, tokie kaip Rio, kosmosas, žvaigždžių karai ir dėl tam tikrų priežasčių pašalinta stella..... Negaliu jausti poveikio, kai paukščiai atsitrenkia į konstrukcijas
Tikrai ne mano reikalas... Pabandžiau kelis kartus, bet atrodo labai vaikiškas ir tiesiog ne toks smagus kaip ankstesni Angry Birds žaidimai.
Man nepatinka, kad įvertinimo langas neleistų man pasirinkti vėliau, tai privertė vertinti dabar. Man visada patiko pikto paukščio žaidimas. Aš vis dar bandau šį, prieš atsisiųsdamas jį į iPad
Viskas gerai... ne taip gerai, kaip pikti paukščiai 2
Angry Birds Journey Hlavolamy yoe
Joks iššūkis neteikė pirmenybės senesniam žaidimo stiliui
Dar anksti, bet kol kas tai mielas žaidimas