Post by stimmocacinriy on Feb 19, 2022 14:41:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Traffic Racer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Traffic Racer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди збільшують гроші ▞▞▞
▞▞▞ Traffic Racer 2022 version ▞▞▞
Будь ласка, додайте Lamborghini Aventador SVJ
Чудова гра )
Поліцейський режим веселий, але поліцейська машина дійсно відстойна. немає майже достатньої потужності, щоб переслідувати підозрюваних із мертвої точки або навіть після перерви. поліцейський автомобіль повинен мати можливість оновлювати більше... набагато більше. це ледве має будь-який umph взагалі, guys. що з цим? виправте поліцейську машину без потроху, і ви отримаєте 5 зірок від кожного
Аклічна гра
Добавте уаз 469
Тоді п'ять поставлю
Гра не дуже уутшите графіку
Traffic Racer Racen xzi
Класна
Це дивовижна гра для відтворення його графіки, дуже важко красиво виглядати
його не встановлюється, завантаження завершено, то чому він не встановлюється, виправте це, будь ласка
Я люблю цю гру. Раніше у мене був планшет Samsung, і ця гра була там, я і мої брати і сестри грали в неї без перерви. Він дуже спокійний і не містить багато реклами, він простий і легкий у використанні. Мені також подобається, що це для будь-якого віку, тобто будь-який вік може грати. 5/5 зірок. Гарна робота в цій грі!
Age of War 策略 ysp
Traffic Racer Utrka msm
drau sterjy
Вам слід додати більше рівнів і завдань. Будь ласка, зробіть керування простіше
Хорошая игра
Якби я міг поставити цьому 0 зірок, я б поставив би. Раніше любив його простоту – тепер це просто біль. Сумно. Ризик водіння або навички, а також очки не мають схожості з оцінкою. Нагороди невпинно зменшувалися: колись у місті вночі отримували х2, тепер це х0,4. І та поліцейська машина марна. А тепер вся проклята гра ламається, коли дивишся їх дурну рекламу. Я пробував зв'язатися з ними - нічого. Я закінчив з цією аматорською плитою нерозумності. Видалення.
Найгірша гра, яку я коли-небудь бачив. Немає керма. Графіка низька. Я рекомендую вам не завантажувати цю гру. Гра втрата часу.
Вау вау вау, я не можу говорити ні про які слова, я люблю цю гру та музику, і, будь ласка, покращте цю гру для кількох гравців, будь ласка, будь ласка
Ігра персік
Такий геймер, який має той же час, що й друг
зашибісь
Traffic Racer Състезателни szrm
Я грав у цю гру з моменту її випуску, і між ними я не граю в неї... але тепер я почав знову і люблю бачити нові машини в гаражі... Але я розчарувався, побачивши, що все залишається незмінним... Нічого насправді зміни в ігровому процесі з новими версіями... Треба додати інший вид камери... І buggati veyron має максимальну швидкість 400 км/год, а hurracan має 300 км/год і так, як nissan GTR та інші автомобілі, такі як audi Porsche та farrari..Так це не те саме в грі buggati, найшвидші мають максимальну швидкість лише 281 км/год, що смішно... Сподіваюся, ці речі можна виправити... І більше гіпер-автомобілів з’явиться, як я очікував...
Непогано, це крутий спосіб відволіктися від речей
Хороша гра, здається, не так багато збоїв, як інші подібні ігри. Управління хороші, хоча рульове управління нахилу іноді трохи відхиляється.
Через звуки динамік звучав так, ніби він зламаний, тому я видалив вашу програму, будь ласка, виправте це
Коол
Мне очень нравится но маниши очень дорогие а так все добре
Супер спасибо большое за игру
Це найкраща гра КОЛИ-небудь!!!! Але коли я виходжу з міста, мені потрібно перейти в головне меню, щоб просто піти в гараж, тому я сподіваюся, що ви поставите кнопку гаража, коли виходите з міста, о, а також чому ми повинні отримати поліцейську машину, щоб розблокувати режим поліцейської погоні будь ласка, дозвольте нам грати з будь-якою поліцейською машиною, щоб ми могли просто розважатися. і чи можемо ми мати поліцейські машини, коли ми будемо в місті і порушуємо закон, поліцейські машини почнуть переслідувати вас, тож я сподіваюся, що це стане в нагоді для вас і ваших друзів, до побачення
Нудно. Та ж пряма їзда. Машини коштують дорого.. Видалення
Нормальна гра
Рекомендую класну гра але є маленькі дрібнички, які портують ігровий процес.''наприклад, потрібно покращити графіку, додати нові карти, щоб придбати право у справжніх компаній машину право на їхні машини, тому що розділяються на машині і думають, що це за машину.
ця гра така погана... спробуйте не встановлювати цю гру....
Це найкраща гра, яку коли-небудь грали в них є багато машин, які ви можете, і я просто завантажив оновлення, і в цьому оновленні було сказано, що це 3 нові машини. Люди, розробники цієї гри - найкраща робота. І я рекомендую це гра для будь-кого
Якщо ви зможете додати кілька місій і поворотів на дорозі, тоді гра буде цікавіше. У будь-якому випадку мені це подобається 😉.
Полная фігня
Норм✌️
Так собі гра
Дуже добре . У цій грі є гарні машини, але їх дуже дорого купувати. Елементи керування чудові. Чудова думка, хто створив цю гру для нас
Гра дитинства топова
Супер гра
Варпппапаа
О
Дуже погана погана графіка, я думав, що графіка буде кращою, а інші коментарі від розробників ігор
Ця гра була дуже легкою, і такі нові машини в цій грі, чому вона мені подобається
Ігра топ тільки розробчики додаєте BMW I8
Traffic Racer Lenktynės befm